Протестът на еколозите стана политически – „Да, България“ и ДСБ

...
Протестът на еколозите стана политически – „Да, България“ и ДСБ
Коментари Харесай

Протестът на еколозите стана политически


Протестът на еколозите стана политически – „ Да, България “ и ДСБ яхат митинга против Банско.

Маските паднаха. Не митинг на еколози, а митинг на политическите партии, които не съумяха да влязат в Народното събрание, е плануван за тази вечер.

От сутринта деятели на "Да, България ", станала известна като "Дай, България " и ДСБ прозвъняват партийните организации, с цел да маршируват против решението на кабинета за Банско. И защото ще има много хора на отмора, възнамеряват и нов митинг на 4 януари. Проваленият министър на правораздаването от кабинета "Борисов 2 " Христо Иванов заяви през обществените мрежи, че ще стачкува против кабинета, написа Канал 3.

"Корупцията превзема страната - има си министър председател, министерски съвет и министри, има си партии и парламент, има си прокуратура и служби, има си банки като ПИБ, има си и Българска народна банка, която да ги крепи и замазава. Сега желае да си отхапе още едно парче от Пирин ", е написал новият еколог Иванов.

Той обаче изпада в шизофренична обстановка, тъй като до момента в който бе министър нямаше нищо срещу да работи както с този министър председател, по този начин и с останалите си колеги-министри, които през днешния ден назовава корумпирани.

Начело на митинга ще застане Тома Белев, който също бе претендент за народен представител от листите на "Да, България ", като изборният му резултат стана обект на насмешки в обществените мрежи заради неоспоримия факт, че за него са дали своят вот единствено родственици и фамилни другари. Белев обаче до момента сполучливо притискаше страната посредством свои НПО-та, доноси до Брюксел и дейни мероприятия под маската на угриженост за екологичното равновесие.

Бившият началник на ДСБ Радан Кънев от през вчерашния ден подгрява с пост за "незаконността на решението " на държавното управление и се чака през днешния ден да е измежду "еколозите ". Друг изтъкнат еколог е ген. Атанас Атанасов, който също е заел опозиционна роля откогато се раздели с поста си на началник на комисия, с който беше заплатен в предишния парламент.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР