„Протестът е лявата алтернатива на статуквото. Независимо от целите на

...
„Протестът е лявата алтернатива на статуквото. Независимо от целите на
Коментари Харесай

Петър Москов: Протестът е лявата алтернатива на статуквото

„ Протестът е лявата опция на статуквото. Независимо от задачите на този митинг резултатите от него ще бъдат, че той ще бъде лаборатория на лявата политическа опция в България “. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази неделя “ по бТВ Петър Москов, водач на партия Консервативно обединяване на десницата (КОД) и някогашен здравен министър във втория кабинет на Бойко Борисов.

„ Лидерите на този митинг са: президентът Румен Радев, определен от Българска социалистическа партия, самата Българска социалистическа партия и нещо, нарекло се „ Отровно трио “, което беше предизборният щаб на Мая Манолова, а тя е Българска социалистическа партия “, посочи Москов.

По думите му „ Демократична България “ е групировка, която не може да бъде представителството на българското дясно.

Москов разгласи, че КОД си е сложила за цел идващите месеци да сътвори нова необятна дясна коалиция. Тя би трябвало да бъде консервативна, съсредоточена върху националния интерес политическа опция, посочи водачът на КОД.

„ Още идната седмица КОД ще излезе с декларация за основанията за образуване на подобен десен алианс, ще търсим диалози въз основата на тези наши визии с партиите в патриотичния съюз – НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, и Съюз на демократичните сили “, съобщи Петър Москов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР