Протест срещу политиката в услуга на Кремъл, водена от президента

...
Протест срещу политиката в услуга на Кремъл, водена от президента
Коментари Харесай

Протест пред президентството в подкрепа на Украйна

Протест против политиката в услуга на Кремъл, водена от президента Румен Радев, ще се организира на 24 март пред президентството, от 18:30 ч.
Организатор на акцията е съдружие „ Боец “. Проявата е подкрепена от партия КОД.
В нея ще се включат представители на украинската диаспора у нас.

Припомняме, Радев съобщи, че до момента в който ръководи служебното държавно управление, България няма да даде на Украйна самолети, ракетни комплекси и танкове, макар общата европейка политика за оказване на военна помощ на отбраняващата се страна.

Основното искане на протестната акция е импийчмънт на президента.

„ Румен Радев погази българската Конституция като саботира решение на Парламента, обявявайки, че до момента в който служебното държавно управление, назначено от него, е на власт, България няма да дава военна помощ на Украйна!
Румен Радев безочливо и демонстративно обслужва ползите на путин и русия, като изолира България от нейните евроатлантически сътрудници и задължения.
Румен Радев в прегръдка с мафията и съветската пета колона целеустремено ни тласка в блатото на кремълските зависимости и хаоса на тежка национална рецесия. “ – показват от „ Боец “.

„ КОД приканва всички свободни българи, всички уверени демократи и всички същински патриоти да се надигнем против националното изменничество на президента Радев. Нека всички дружно да защитим независимостта и свободата на България.
Да кажем „ НЕ “ на имперската взаимозависимост от Русия! Нека подсигуряваме свободно бъдеще за нас и за децата ни! “ – молят от партия КОД.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР