Протест срещу двойните стандарти за зеления сертификатВ разградското заведение “Парламента”

...
Протест срещу двойните стандарти за зеления сертификатВ разградското заведение “Парламента”
Коментари Харесай

Ресторантьор взе на подбив депутатите

Протест против двойните стандарти за зеления документ
В разградското заведение “Парламента” входът към този момент е свободен също като в Народното събрание

Петър Цонев има и бустерна доза

Ресторантьор от разградското село Пороище взе на майтап народните представители за решението им в Народното събрание да се влиза без зелен документ. Петър Цонев се ядосал на избраниците за двойните стандарти по отношение на пропусквателния режим в националното заседание и прекръстил заведението си от “Петров хан” на “Парламента”.

Собственикът Цонев не е срещу маските, имунизациите и противоепидемичните ограничения. Самият той е към този момент с три дози ваксина. Ресторантьорът със забележително дълъг стаж в сектора, над 40 години, го направил, тъй като има вяра в науката.

Пред “Труд” Цонев изясни, по какъв начин и заведението му е публично място, и в него се работи. “Не е тъкмо Народно заседание, само че и в него хората обичат да бистрят политиката, националните каузи, бъднини и бъднини”, споделя зевзекът. Местните пък хвалят и кюфтетата му, които към този момент можело да се назовават и депутатски, откакто ресторантът е преименуван.

Вместо всички дружно да пазим живота, здравето и стопанската система на страната, като даваме персонален образец, някои отново са с отстъпки от общите правила, разсъждава Петър Цонев.

Както към този момент стана ясно, до момента в който обсъждаха пропусквателния режим за 47-ото Народно събрание, депутатите взеха решение да не се изисква зален документ за влизане н коридорите и пленарна зала. Предложението за това разпоредбите да са идентични за всички и народните представители също да демонстрират зелен документ на влизане направи проф. Асен Балтов (ГЕРБ), само че не събра гласове. От ГЕРБ към този момент се оповестиха за отпадането на зеления документ следователно, с цел да няма неравнопоставеност сред жителите и депутатите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР