Протест с почасово спиране на градския транспорт в Атина предизвика

...
Протест с почасово спиране на градския транспорт в Атина предизвика
Коментари Харесай

Задръстване по пътните артерии на Атина заради протест

Протест с почасово прекъсване на градския превоз в Атина провокира запушване по пътните артерии на гръцката столица, съобщи БНР.

Синдикатите на работещите в превоза желаят помощ от партиите за опазване на държавната благосъстоятелност в сектора.

" Липсват чиновници и има потребност от аварийни елементи ", оповестяват от синдиката на работещите в метрото, градската железница и трамваите в Атина. Работещите осведомят, че без резултат са всички извършени срещи с отрасловото министрество и подозират приватизация на градския превоз в гръцката столица.

Вместо 24-часова стачка работещите в превоза стопират придвижването в часове отвън работното време, с цел да могат пасажерите да пътуват на по-ниски цени и да не употребяват такси. Те демонстрират схващане и към последните през днешния ден срещи и манифестации на претендентите, които вземат участие във втория тур на локалните избори.

" Готови сме да се борим до последно за опазване на държавната благосъстоятелност в градския превоз ", оповестяват работещите в метрото и трамваите и приканват бъдещите кметове и регионални шефове да ги поддържат в отбрана на настояванията им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР