Протест с искане за оставката на кмета на район Красно

...
Протест с искане за оставката на кмета на район Красно
Коментари Харесай

Жители на софийския квартал Красно село искат оставката на кметицата си

Протест с искане за оставката на кмета на регион " Красно село " блокира постройката на общината в петък вечерта. Недоволни са от ръководството на кмета Росина Станиславова - пренебрегване на кварталите , липса на връзка и неумение да се усвояват средства за инфраструктурата на региона.

На площадчето пред кметството бяха поканени и представители на " Демократична България " - партията, която издигна Станиславова, само че никой не се е появил. Кметицата също не се е срещнала с жители.
 Фандъкова изпрати одит в община „ Красно село “
Фандъкова изпрати одит в община „ Красно село “

В момента се ревизира дали кметът Росина Станиславова е присвоила пари от стратегия за COVID-19

Протестът бе проведен като публичното разискване , тъй като такива към този момент в техния регион нямало и решили да си създадат сами.

Недоволство има поради почистването, незадоволителните поправки по улиците, няма въведен ред в паркирането, почистването на зелените площи. Гражданите питат къде изтичат парите от бюджета.

Последно по сигнали за осъществени престъпления при възлагането и осъществяването на публични поръчки от страна на общинската администрация.

Антикорупцията към този момент за кмета на столичния регион " Красно село " Росина Станиславова (мандат 2019-2023 г.). Установено е, като началник на план, финансиран с европейски средства, тя е сключила трудов контракт с щерка си. Това е втората санкция за кмета, след първата на стойност 15 000 лева
 Антикорупцията санкции с 15 000 лева кмета на
Антикорупцията санкции с 15 000 лева кмета на " Красно село "

Заради спор на ползи

Скандалите в община " Красно село " започнаха малко след изборите през 2019 година, като първия засягаше хонорар, който кметицата си е назначила за работа по план за патронажна грижа за възрастни хора в региона. Веднага по-късно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР