Протест пред Съдебната палата в София ще поиска справедлива присъда

...
Протест пред Съдебната палата в София ще поиска справедлива присъда
Коментари Харесай

Близките на Евгения, открита мъртва в куфар: Само баща му е можел да го спре

Протест пред Съдебната палата в София ще изиска обективна присъда за обвинения за убийството на 33-годишната Евгения. Преди година брачният партньор й я разгласи за изчезнала, а по-късно се оказа, че е тя е убита.

За съизвършител в действието бе посочен бащата на Орлин, които през днешния ден е на независимост. Сега околните на младата жена се тормозят, че и синът може да бъде пуснат под домакински арест.

Както GlasNews.bg ви заяви тогава, брачният партньор ѝ я разгласи за изчезнала. Месец по-късно тя беше открита в куфар, захвърлена във водоем край Перник. 33-годишната Евгения се оказа убита от мъжа си Орлин, откри следствието.

" Орлин доста добре е знаел какво желае да направи. Баща му е единственият, който е бил осведомен с проектите на сина си. Той е единственият човек, който е могъл да го спре ", съобщи Диляна Маринова, другарка на жертвата.

Още преди делото да влезе в съда, бащата на причинителя беше пуснат под парична гаранция от 5 хиляди лв.. " Срещу 5000 лева - толкоз коства животът на Евгения, която просто е необикновен човек, невероятна майка другар, всичко... ", споделя Маринова, пред Нова тв.

Бившият чиновник на ДАНС Пламен Владимиров от месеци се разхожда свободно по улиците на Перник. Да приказва с телевизиония екип, обаче, не е поискал.

След месец търсене на Евгения, полицията открива тялото ѝ. Едва по-късно и брачният партньор, и татко му вършат признания. " Само че последните седмици, последните месеци, той към този момент се отхвърля от думите си ", споделя Диляна.

Семейството и околните на убитата жена, която остана вечно на 33 години, се надяват на доживотна присъда. Най-добрият му другар от детинство признава, че към този момент всички се опасяват от Орлин.

" Не желая след 10 години той да се разхожда и да се среща с децата ми. Страх ме е за детето му. Страх ме е за приятелките на Ети. Те живеят към мястото, където и той, те безусловно ще се срещат в асансьора. Искам оптималната допустима присъда, доживотна ", съобщи Ивайло Иванов.

Делото влиза ще се гледа този вторник, по тази причина и в 10:30 ч. е плануван митинг пред Съдебната палата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР