Протест пред съда в Пловдив на близките на убитото на

...
Протест пред съда в Пловдив на близките на убитото на
Коментари Харесай

„Детето ми от 2 г. и 9 м. е в гробищата“: Близките на 7-годишната Моника излизат на протест

Протест пред съда в Пловдив на околните на убитото на пешеходна пътека 7-годишно момиченце в Пазарджишкото село Братаница.

Владимир Панайотов,който сгази детето на пешеходна пътека в селото през лятото на 2021 година, получи 4 години затвор от съда в Пазарджик при започване на годината.

Тя е понижена с 1/3, защото мъжът се призна за отговорен

Той се призна за отговорен и по този начин наказването му беше намалено  с една трета. В Апелативния съд в града през днешния ден е насрочено   ново съвещание по делото, защото служителят на реда апелира присъдата си.

Родителите на момиченцето също апелират, защото не са удовлетворени от присъдата.

„ Стават 2 години и 9 месеца, откогато детето ми е в гробищата. 2 години и 9 месеца не можем да го осъдим. Няма резултат. Ще се борим, с цел да получи ефикасна оптималната присъда “, сподели Марин Стоименов, татко на прегазеното 7-годишно момиче.

Семейството се срещна с основния прокурор Иван Гешев

„ Получи условна присъда. Ние обжалвахме. После бяхме в съда в София. Делото беше върнато назад в Пазарджик поради пропуски. Сега получи 4 години, които и той, и ние апелираме “, добави той.

„ Всички знаем, че няма да върнем щерка ми. Искаме да спасим други – хората да не бъдат убивани, а да няма наказани. Шофьорите да си вземат поука и да карат по-внимателно “, сподели още Стоименов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР