Протест под надслов “Време е маските да паднат“ организира националистическата

...
Протест под надслов “Време е маските да паднат“ организира националистическата
Коментари Харесай

“Възраждане“ организира протест срещу маските в София

Протест под надпис “Време е маските да паднат “ провежда националистическата партия “Възраждане “ в събота в центъра на София. В събитието участваха стотици жители, като демонстрацията стартира пред постройката на Народното събрание, а по-късно продължи с шествие до президентството.

“На пердах сме тръгнали за правата и за свободите си, и най-важното за правото си на естествен живот. Не желаеме ограничавания, не желаеме насилствена имунизация, не желаеме страната ни да бъде превръщана в концлагер с първа и второкласен хора “, разгласи Костадинов, представен от БГНЕС.

Той сподели, че от към този момент втора година се пробва да види пандемията в България, само че не я вижда. Вместо това става очевидец на това по какъв начин властта у нас, а и освен, се пробва по всякакъв начин да настрои хората едни против други.

По публични данни България е изгубила 19 500 души от Covid-19, като това са единствено доказаните случаи. Смъртността в страната за предходната година е 25% по-висока от междинната за последното десетилетие, а през 2021 година се чака да е още по-висока.

Според " Възраждане " всичко това е небивалица.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР