Протест, организиран от „Демократична България”, се провежда в петък вечерта

...
Протест, организиран от „Демократична България”, се провежда в петък вечерта
Коментари Харесай

Лозунги Газ-гъз затрива и Газпром go home развяват протестиращите пред президентството

Протест, проведен от „ Демократична България”, се организира в петък вечерта в Триъгълника на властта в София. От партията са срещу това да се стига до нови съглашения с „ Газпром” за доставки на полутечен газ.

„ Демократична България” с паника и отвращение следи дейностите на служебното държавно управление, ориентирани против газовата диверсификация на страната. Опитите за бойкот на въвеждането в деяние на интерконектора с Гърция са форма на национално изменничество. Отлагането посредством всевъзможни процедурни хватки на лицензирането на оборудването, по което страната ни да получава на ниска цена азерски газ, е в услуга само на „ Газпром”, изясняват от партията.



В позиция допълват още: „ Демократична България” няма да допусне връщането на страната ни под газовия ботуш на Кремъл! Няма да позволим силите на реставрацията да заличат достиженията ни по пътя на енергийната самостоятелност! Призоваваме служебното държавно управление на президента Радев да следва българския народен интерес”.

От партията дават поръчка да наблюдават изкъсо дейностите на служебния кабинет и „ при всеки опит за посягане над суверенитета и ползите на България ще призове жителите да излязат в тяхна отбрана по улиците и площадите на страната”.

" Газпром " go home " и " Независимост от " Газпром " се четеше на плакатите, носени от протестиращи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР