Протежето на лидера на ИТН Слави Трифонов - Станислав Балабанов,

...
Протежето на лидера на ИТН Слави Трифонов - Станислав Балабанов,
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Протеже на Слави спуска опорки на Стефан Янев срещу ПП

Протежето на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов - Станислав Балабанов, стартира да спуска опорки в медийното пространство, взети " назаем " от шефа на " Български напредък " и екс длъжностен министър председател Стефан Янев. А мотивът е изграждащият се цех за електрически автомобили край Ловеч, чието строителство стартира след подписването на меморандум сред държавното управление и вложителя.

Балабанов громи предходните ръководещи Кирил Петков и Асен Василев със фотоси в обществените мрежи по какъв начин вместо цех за коли, на мястото изникнала фотоволтаична централа.

" Това трябваше да е заводът за електрически автомобили в Ловеч, който Кирил Петков и Асен Василев бяха дали обещание! Да, но не! Истината е, че сега това е фотоволтаична централа. Снощи, моят сътрудник Тошко Йорданов разкри тази неистина в ефира на Би Ти Ви и нито едно заглавие в медиите не подчертава върху това, че Кирил Петков, за следващ път, ни излъга ", твърди Балабанов. 





И пита дали сътрудниците му публицисти имали хигиена, както и за какво по думите му пазели Кирил Петков. 

" Знам, че партийните дотации и консултантските контракти ви заплащат заплатите, но… бъдете свободни, бе! Питайте? Защо не питате? Или би трябвало да питате, с цел да ви разрешат да питате?
Нямате позор! Силата е в истината! ", написа още питомецът на Дългия. 

Още през май Стефан Янев поде тематиката със следното умозаключение, до момента в който кабинетът " Петков " към момента беше цялостен:



" Спомнете си историята с електрическите автомобили и тези вложители, които трябваше да дойдат в Ловеч. Задайте си въпроса до каква степен се разви тази история. Нали работата на публицистите е да се не престават такива " вести ". Аз разгадавам на обстоятелства и причини. Фактите не ги виждам. И запитвам - къде са обстоятелствата? ". 

Фактите, обратно на казаното от Балабанов и Янев обаче сочат, че

Заводът стартира на процедура да се строи едвам предишния месец. На 17 август проектант Любомир Станиславов, изпълнителен шеф на компанията-инвеститор, разгласи, че то е към този момент факт. Както и че заводът се разполага до терен на някогашния цех " Балкан " в Ловеч. Едва в края на 2023 година обаче стартира производството на първата серия електрически автомобили. Явно фотоволтаиците са част от системата на предприятието. Особено в случай че се съди по следната информация от Станиславов: 

" Това е съвременен цех, нов метод за производството на електрически коли и по сходство на компания като " Тесла " - множеството разнообразни елементи на този цех са направени в едно общо тяло, обща постройка. Тя е с много внушителни за България размери – над 320 метра дълга в едната посока, а в другата към 240 метра. Това е главната постройка, където ще се случва производството. В нея има много комплицирана организация с разнообразни складови зони, зона за произвеждане на т. нар алуминиеви пространствени рами и други ". 

ТЕМА преди 1 час 658 преди 2 часа 531 преди 2 часа 494
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР