Протежето на бившия служебен министър на културата Велислав Минеков -

...
Протежето на бившия служебен министър на културата Велислав Минеков -
Коментари Харесай

Тровещият кучета и протеже на Минеков допуснат до конкурс за шеф на Дирекция в спортното министерство

Протежето на някогашния длъжностен министър на културата Велислав Минеков - Светослав Трайков – се пробва да откри ново поле за изява. Той е бил позволен до състезанието за шеф на Дирекция „ Младежки политики “ в Министерството на спорта. Председател на комисията е проф. Даниела Дашева. Писменият стадий от състезанието ще се организира на 11 март 2024 година

Името на Светослав Трайков нашумява около редица кавги. Един от най-големите е влизането му в управата на НДК. Той беше назначен и за шеф на отдел „ Европейски стратегии и планове “ в Министерството на културата, където ходеше по конгреси и се хвалеше с гурме специалитети. 

Това е следващият връх в шеметната кариера на протестъра, който има солидни връзки с Велислав Минеков след митингите през лятото на 2020.

Той е едно от противоречивите лица, които довя „ вятърът на смяната “ и е фамозен с хвалбите си, че трови кучета, честите обиди към други обществени персони и свързаностите си с фабриката за подправени вести „ Информиран “.

Протестърът спря тока в столичното метро през 2022 година и нападна редакцията на в. „ Труд “.  Трайков е и осъждан за шофиране в нетрезво положение, сподели инспекция в регистъра на Районен съд – Варна.

Минал е през няколко партии до момента в който най-сетне става дясна ръка на Минеков от бившето „ Отровно трио “.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР