Гнусен кадър се разпространява из социалната мрежа Favebook. На него

...
Гнусен кадър се разпространява из социалната мрежа Favebook. На него
Коментари Харесай

Изрисуваха пенис върху лицето на Апостола в Пловдив СНИМКА

Гнусен кадър се популяризира из обществената мрежа Favebook. На него се виждат изрисуваните със спрей ликове на Васил Левски - Апостолът  на българската независимост, и Христо Ботев. 

Красивата самодейност е срещнала най-вулгарна нецензурност, като че ли показваща същинския провал на полезностите в страната.  Върху тях някоя незнайна ръка и неуверена ръка с цинична убеденост е изрисувала пошъл знак, показващ грозно пренебежение към цялата концепция за правдивост, независимост и битка, за която са се борили тези светли персони.

Ликът на Апостола е задраскан с черен пенис, фалос се мъдри и до лицето на Христо Ботев...

Мислехме да публикуваме фрагмента мъгляв и в обявата. Но за какво? Това е очевидна реалност по улиците на Пловдив, където някои поданици на " античния и безконечен град " демонстрират обикновена липса на нравственос, просвета, образование, а и очевидни пропуски в образованието си, тъй като другояче би трябвало да са разбрали ренесансовия ентусиазъм на тези личностти към свободата.

Будни пловдивчани настояват, че са подали сигнал до виновните органи - още преди дни. Гнусотията обаче още си седи в пловдивския парк " Ротари " в " Тракия ", декларират те. По тази причина евентуално и обявата се озовава в групите във Фейсбук във лятната вечер на 26 юли.

Въпросът обаче си остава. Осъзнават ли хората, обитаващи България, цялата жертва на възрожденците, която им е извоювала лична страна? Възпитават ли в знание своите към този момент независими наследници? Или са заети да ги нахранят, да им купят облекла и да им дадат джобни, с цел да си купят някой черен спрей - с цел да си драскат по стените.

Може единствено да се надяваме, че час по-скоро гаврата с лика на Левски ще бъде почистена, а виновникът да бъде открит.



Снимка: Анна Митева/ ЖК ТРАКИЯ квартал НОМЕР 1 в ПЛОВДИВ / Фейсбук

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР