Простреляният в патрулната си кола в събота вечерта в град

...
Простреляният в патрулната си кола в събота вечерта в град
Коментари Харесай

Простреляният в патрулната си кола в събота в град край Лос Анджелис шериф почина

Простреляният в патрулната си кола в събота вечерта в град Палмдейл заместител на шерифа на окръг Лос Анджелис умря от раните си, а сега се води следствие на убийството и се търси незнайният стрелец, за което са задействани всички полицейски запаси в окръга, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Асошиейтед прес.

Трийсет годишният заместител на шерифа, Райън Клинкънбрумер, беше откаран в болница, където умря от раните си, сподели през вчерашния ден на конференция шериф Робърт Луна.

Предварителното следствие сочи, че Клинкънбрумер е правил наблюдаване, когато е бил прострелян към 18:00 ч. локално време в събота, добави Луна.

Заместникът на шерифа е бил открит в безсъзнание в колата си на пресечката сред " Сиера Хайуей " и " Авеню Кю " от човек, който Луна разказа като " добър самарянин ", и който е уведомил полицията в Палмдейл.

Клинкънбрумър е бил откаран в медицинския център " Антелоп Вали " в Ланкъстър, където е постъпил с огнестрелна рана и му е оказана здравна помощ.

" Въпреки напъните на лекарите да спасят живота му, за най-голямо страдание заместникът на шерифа умря от раните си ", означи Луна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР