Просто трябваше да ми дадат една призовка и щях да

...
Просто трябваше да ми дадат една призовка и щях да
Коментари Харесай

Митьо Очите се оплака на какво бил подложен в истанбулския затвор!

Просто трябваше да ми дадат една призовка и щях да се явя. Не беше нужно да ме търсят. Отидох на обзор в Турция и ме арестуваха там. В турски арест 54 индивида лежахме на 20 кревати и по земята ”, бяха последните думи на Димитър Желязков – Очите пред съда, където се гледа мярката му за неотклонение, пише trafficnews.bg. Той изиска домакински арест или подписка, само че както съобщихме, съдът не почете желанието му.

За сходна мярка настоя и бранителят му Илиян Василев. Според него във всичките 80 тома няма конкретика, а единствено мнения и догатки.  Той посочи фактът, че в никакъв случай не е намирана дрога у подзащитния му.

„ Някакви хора са ходили и са казвали “плащайте, ние идваме от името на Митьо Очите ”. Как потвърждаваме, че въобще Желязков ги е познавал тези хора? Желязков в никакъв случай не се е укривал, в никакъв случай! Това, че не му е връчена призовка, тъй като той е отишъл да се лекува в Турция, значи ли че е укривал? Излиза през Гърция, след няколко дни отива в Турция. Това е било авансово известно, че той ще пътува. Ако законът беше спазен, той нямаше да бъде разгласен за търсене, тъй като не се крил.  Аз желая домакински арест ”, бяха част от думите на юрист Василев.

Той добави, че няма как клиентът му да повлияе на очевидците, защото огромна част от тях са предпазени и към този момент разпитани пред арбитър.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР