Просто Наско по btv:…Бях на перваза на прозореца, защото бях

...
Просто Наско по btv:…Бях на перваза на прозореца, защото бях
Коментари Харесай

НА ЕКРАНА ЕДНО ИДИОТЧЕ! „БЯХ НА ПЕРВАЗА НА ПРОЗОРЕЦА, ЗАЩОТО БЯХ САМ И ИСКАХ ДА СЕ НАСЛАДЯ НА СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ… ТОВА БЕШЕ ТЕСТ…“ ЖИВ ТЕСТ БЕШЕ, ШМАТАРОК, НАПУШЕН БЕШЕ ДО ПЕТИТЕ!

Просто Наско по btv:

„ …Бях на перваза на прозореца, тъй като бях самичък и желаех да се насладя на слънчевите лъчи…

Целта беше да направя един тест, да привлека внимание по мой си начин… И за положително или за неприятно той проработи…

Теста е, че от 4 месеца аз стопирах да употребявам персоналния си профил във Фейсбук…

И в този момент се веселя по какъв начин всички гледат към бранша Култура…

…ъъъъъ… не разбрах въпроса…. Не, няма да си подам оставката…

Това видео не беше инцидентно, веселя се, че всички гледат към нас… “



На екрана видяхме едно идиотче!

Този път ненапушено до петите, само че отново идиотче!

Говорещо несъответстващи нелепости.

Абсолютни нелепости!

И това е министър на културата.

Лъже когато дава отговор на въпроса дали е употребявал опиати. И е очевидно, че лъже! Чак взима чашата с вода, че да излезе някак изсъхнал от лъжата. Впрочем, непрестанно пие вода, един от признаците за употребяващи вещества – дехидратация.

А против него един водещ, хлъзгав като мокра шнур, комфортен слугинаж, какъвто в действителност е.

Afera.bg



П.П. Иван Иванов:

Nasko Atanasov през днешния ден направил едно друго видео, в което се пробва да ни изясни, че това петъчното било за провокация нали, щото към този момент да се заприказва, маега мо остаряла, за културата отвън подтекста на бахура. Е, направи го следвайки точно рецептата за бахур, само че щом желанията са били да се получи агнешко конкасе с глазирана левурда и поширани жълъди…

И слушайте в този момент – отново в петък, малко преди Наско да си разгласява обхванатият в пушеци от запалена ганджа клип във фейсбук, отново там било качено съобщение, че 30 милиона и 400 хиляди лв. за Национален фонд просвета към този момент били отворени за кандидатстване. Само че, вместо както Наско евентуално е очаквал, тази гръмовна вест да раздруса света на шоубизнеса и кръжоците по макраме, а че да стане тематика Номер 1 даже в размирна Украйна, тя била шерната едвам дванайсет пъти и трийсетте милиона и чет’ристин хиляди суха пара си останали неусвоени. Тогава Наско се възгещисал, дръпнал едно козче, блъснал една огромна водка с дребен портокалов сок, отворил необятно прозорците на кабинета си и на крилете на един розов слон и два шарени дракона на бели точки записал ненормалния си клип и го пуснал, цитирам  – „в персоналния си информационен канал“, по този начин щото да насочи вниманието на всички ни, че има 30 милиона и 400 хиляди лв. за „ай гиделим“. (Да, знам какво значи „ай гиделим“, само че го употребявам за благозвучие)

Разбирате ли – Наско ни прави импровизиран пърформанс, кара ни да горим за културата чрез детски клип и напукан на бело.

Ами, Насе – идващото ти осъществяване, да вземем за пример да ни провокираш да гледаме културната кино режисура „Нощ в музея“ с Бен Стилър и Оуен Уилсън в основните функции, може да е да се снимаш чисто гол от мазето в селото на баба си, до момента в който ядеш компот от череши и ни пожелаваш щастлива Цветница. Аз персонално за такова нещо и пари съм подготвен да дам!

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР