Просто изберете изображение и ще бъдете изненадани от резултата! Трудно е

...
Просто изберете изображение и ще бъдете изненадани от резултата!
Трудно е
Коментари Харесай

Изберете изображение и то ще определи вашата детска травма

Просто изберете изображение и ще бъдете сюрпризирани от резултата!

Трудно е да се откри човек, който в никакъв случай да не е бил афектиран на родителите си, даже в случай че са били съвършени. Психолозите отдават огромно внимание на този проблем, тъй като страховете и недоволствата на децата оказват голямо въздействие върху последващия метод на живот на индивида.

Да живеете в засегнатост по принцип значи да живеете с непрекъсната болежка. Това ви лишава от самочувствие и обич към себе си. Първата стъпка е да разберете същността на казуса. Много по-трудно е да се отървете от тази засегнатост. Поставете си тази цел, в противоположен случай ще се окаже, че страдате от същото зло. Обидата ви лишава от благополучие.

Детското пострадване не е безусловно огромно и извънредно събитие от вашето минало – приказваме за дребните обстоятелства, които биха могли да ви навредят, за отношението на вашите родители, за епизоди от учебно заведение и така нататък От позиция на възрастните, тази обстановка може да е изглеждала незначителна, само че шокът на детето в този интервал играе значима роля.

Тези дребни, само че значими събития могат да бъдат скрити в дълбините на вашия мозък и да продължат да оказват въздействие върху вашия живот. Ето за какво е доста значимо да ги разпознаете. Този тест ще ви помогне да откриете тази нерешена контузия от вашето минало. Изберете едно от изображенията, като употребявате интуицията си!

Изображение № 1

Ако сте избрали първото изображение, може би моментът да бъдете разпознати с вашите родители, ви въздейства отрицателно. Това значи, че се чувствате отхвърлени от тези, които са най-важни за вас.

Ако това е по този начин, сигурно сте човек с ниско самочувствие. Трудно е да поддържате връзка с другите; в действителност постоянно се страхувате от отменяне. Ето за какво, когато някой ви каже нещо неприятно, вие го възприемате като нещо доста персонално и приемате, че не сте задоволително положителни.

Най-голямото ви предизвикателство е да разберете, че вашият живот зависи от вас. Увереността в личните качества ще ви помогне да създадете здрави връзки с другите.

Изображение № 2

Родителите постоянно предават доверието на децата си, съвсем без да го осъзнават. Те дават обещание нещо, което не могат или не вършат (предвид обстоятелството, че става дума за деца, “невинната смешка ” да вземем за пример, може да бъде сериозна контузия за децата).

Ако сте избрали второто изображение, е допустимо в избран миг вашите родители или близки да са предали вашето доверие и това да е било запечатано надълбоко във вас. Така че, вие сте човек, който усеща, че не може да има доверие на никого.

Вие сте много леден човек, който, въпреки и доста екстровертен и разговорлив, в никакъв случай не разкрива изцяло сърцето си.

Изображение № 3

Ако сте избрали третото изображение, може да имате контузия, обвързвана с унижението. Вероятно в най-ранна възраст, когато сте почнали да желаете да се идентифицирате с вашите връстници, значими хора във вашата среда, са ви отхвърлили. И по този начин вие сте спрели да се доверявате.

Днес вие сте подвластен човек, който постоянно се нуждае от утвърждението на другите. Вие сте толкоз разтревожени, че постоянно вършиме всичко допустимо да угодите не на себе си, а на другите.

Много е хубаво, че всеки ден се пробвате да бъдете най-хубавата версия на себе си. Но не забравяйте, че тази най-хубава версия зависи от вашите лични ползи и достоверност.

Бъдете свободни и не се оставяйте да се влияете от това, което споделят другите, в противоположен случай в никакъв случай няма да се чувствате задоволително добре!

Изображение № 4

Може би, като дете, не сте имали родители, или може би сте претърпели огромна загуба, когато сте били дребни. Истината е, че в случай че сте избрали това изображение, имате сериозен проблем със страха от неуспех.

Вижте още: От какво се нуждаете в този момент: Тест за психическото ви положение

Вие сте доста разговорлив човек, който постоянно е заобиколен от другари и родственици. Вие сте мощно обезпокоени да не останете сами. Трудно ви е да се противопоставите на личната си същина, тъй като се страхувате да намерите нещо, което не ви харесва, или по-лошо, нещо, което другите не харесват!

Може да имате наклонност към меланхолия, по тази причина би трябвало да се опитате да бъдете мощни. Истината е, че хората влизат и напущат живота ви, само че в случай че сте същински, грижовни и положителни хора, в никакъв случай няма да бъдете сами. Загубите могат да бъдат сложни, само че все пак би трябвало да продължите напред!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР