Простестите в защита на президента Доналд Тръмп, както и нападението

...
Простестите в защита на президента Доналд Тръмп, както и нападението
Коментари Харесай

"Q–Шамана" - мъжът, който стана интернет сензация след щурма на Капитолия

Простестите в отбрана на президента Доналд Тръмп, както и нападението над Капитолия провокираха необятен отзив освен в Щатите, само че и в целия свят. Десетки държавни глави се изрекоха остро и осъдиха безредиците, медиите също наблюдаваха протичащото се там и последствията от въпросния взлом, както някои дефинираха нахлуването на последователите на Тръмп в постройката на Капитолия. 

По време на митинга се откроиха няколко лица, едно от които много аткрактивно, с помощта на своя външен тип. Става дума за една от първите интернет сензации за годината. Неговото име е Джейк Анджели от Аризона, само че е известен като " Q – Шамана ". Социалните мрежи изобилстват от негови фотоси, а също към този момент и мемета. 

Виж още:

32-годишният Джейк в действителност е емблематична фигура, част от конпиративния фетиш QAnon. Това подмолно придвижване се заражда не доста от дълго време - през 2016-2017 година В основата му е вярването, че Америка е ръководена от тайнствен и надълбоко загадъчен кръг от педофили и сатанисти. Нещо повече - съгласно придвижването тези хора държат в плен хиляди деца. От QAnon считат, че единствено Доналд Тръмп може да спре въпросния тайнствен и загадъчен кръг. 

Виж още:

Хората, които са част от въпросното придвижване, други даже назовават фракция, са най-вече консервативно настроени бели мъже, държащи на изконните обичаи и полезности. Анджели стартира да става известен през февруари 2020, когато бе на един от митингите в поддръжка на Тръмп.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР