Просперитетът на ЕС е най-важната основа на американската мощ и

...
Просперитетът на ЕС е най-важната основа на американската мощ и
Коментари Харесай

САЩ „отрязват клона, на който седят“

Просперитетът на Европейски Съюз е най-важната основа на американската мощност и въздействие в света. Векове наред центърът на американските ползи не е Украйна, а Западна Европа, която има ролята на жертва, написа RS. Въпреки неуспеха на контранастъплението американският истаблишмънт продължава да приказва за доставки на оръжие и военна поддръжка за Украйна. Но те пропущат да обмислят или пренебрегват следствията за Европа и за американските ползи там.

Италия има коренно консервативно държавно управление на власт. Французите са подготвени да изберат Марин Льо Пен за президент още на следващия ден. В Швеция Националистическата партия е на второ място по брой последователи. Германците са загрижени за положението на стопанската система си, не имат вяра на елита и от ден на ден симпатизират на десните партии. Нивото на тяхната поддръжка се усили доста заради задълбочаващата се икономическа криза, в която Германия изпадна значително заради спора в Украйна.

Успехите на Германия бяха неразривно свързани с евтините, огромни и надеждни доставки на съветски газ. Сега рецесията разкри структурни недостатъци в немската стопанска система. В резултат на това се заприказва много съществено за деиндустриализацията на Германия.

„ Ние вярвахме, че Русия ще бъде първата, която ще се поддаде под бремето на икономическия стрес в изискванията на война. Но какво ще стане, в случай че Германия се спъне първа? ", написа немският историк Тарик Сирил Амар.

И по този начин, подкрепяйки и разпалвайки украинския спор, Съединените щати със личните си ръце „ отрязват клона, на който седят ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР