Прословутият годеник на моделката Моника Валериева не е никакъв арабски

...
Прословутият годеник на моделката Моника Валериева не е никакъв арабски
Коментари Харесай

Разкритие на вестник „Галерия“: Принц ли?! Менте годеникът на Моника Валериева бил джамбазин!

Прословутият избраник на моделката Моника Валериева не е никакъв арабски шейх или предприемач с неограничени благоприятни условия, а елементарен джамбазин, научи „ Галерия “. Всъщност даже към този момент не е и неин избраник, откакто брюнетката
сама призна, че са се разделили.
 

„ Почти година откакто се срещнахме, аз и мъжът, който беше до мен, се разделяме! Не бих занимавала никого с една житейска история, само че доста малките екрани и списания ме потърсиха по отношение на годежа ми! Който беше реалност! Много хора ме поздравиха и откровено се зарадваха за нас, само че животът сервира страхотни изненади, от време на време шокиращи. Някой ден сигурно ще опиша какво се е случило “, заяви Моника в обществения си профил. Моделката хастари новината със фотография, на която е скрила лицето на някогашния си.

И въпреки до момента Валериева да криеше самоличността му, „ Галерия “ научи от свои източници детайлности към тайнствения мъж. Той е
наследник на търговец на коли  
и оказва помощ на татко си в общия бизнес. Със сигурност не е от едрите риби в сектора, нито е толкоз богат, колкото Мона го описваше. „ Благодарна съм на господ, че имам този мъж до себе си. Колкото до опциите му – те са непостижими за множеството хора “, похвали се наскоро Валериева. В поддръжка на думите си, моделката постоянно заливаше мрежата със фотоси, които образно обрисуват високия й стандарт на живот – постоянни пътешествия в чужбина, скъпи хотелски стаи, ежедневни букети от над 100 рози, първокласни бижута и тузарски коли. Все неща, които един елементарен търговец на коли няма по какъв начин да си разреши.

Именно тук се крие и
разковничето за разтрогването на годежа.
 

Според добре осведомени източници, Моника съумява да поддържа високо равнище, с помощта на услугите, които предлага, на богати мъже в чужбина. Когато преди няколко седмици джамбазинът й предложил брак, Валериева първосигнално се съгласила. „ После лампичката й светна, че това е неточност. Той стартира да упорства да заживеят дружно, което е спънка за деликатния й бизнес. Логично, когато джамбазинът разбра, я заряза “, описват осведомени. И твърдят, че моделката по никакъв начин не страда от този факт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР