Пророчествата на ирландския Свети Малахия (Saint Malachy), епископа на Арма

...
Пророчествата на ирландския Свети Малахия (Saint Malachy), епископа на Арма
Коментари Харесай

Пророчеството на Св. Малахия: Папа Франциск ще бъде последният понтиф

Пророчествата на ирландския Свети Малахия (Saint Malachy), епископа на Арма (Armagh) от 12 век, вълнуват и смущават читателите от епохи.Той декларира, че след Бенедикт ще има единствено още един папа и по време на неговото ръководство ще пристигна краят на света. Така че, Франсис (Pope Francis) може да е последният папа.

 Свети Малахия
Свети МалахияБуквално прогнозата е:„ В окончателното гонене на Свещената римска черква ще цари Питър Римлянин, който ще храни своето стадо измежду доста несгоди, след което седемхълмичният град ще бъде погубен и страшният Съдия ще съди хората. Край. ”Бащата на сегашния папа е Питър или Пиетро и е от Италия, макар, че фамилията се мести в Аржентина.През 1139 година, архиепископ Малахия отпътува от Ирландия за Рим, с цел да даде доклад за делата си. Докато е там, той получава необичайно привидение за бъдещето, което включва името на всеки папа, общо 112 от неговото време, който ще ръководи до края на времето. Сега сме на последното знамение.Прогнозите му се одобряват доста съществено.
Четете още: Ватикана размени папата с холограма, какво се случва?Както се споделя в един отчет:„ През 1958 година, преди Конклава, който ще избере Папа Йоан XXIII (Pope John XXIII), кардинал Спелман (Cardinal Spellman) от Ню Йорк наел лодка, напълнил я с овце и плавал нагоре и надолу по река Тибър, с цел да покаже, че е„ pastor et nautor “, девизът, приписван на идващия папа в пророчествата. ”Що се отнася до пророчеството за 111-ия папа, Папа Бенедикт (Pope Benedict), пророчеството споделя за него – „ Gloria Olivae “, което значи „ славата на маслината “.Орденът на Свети Бенедикт е прочут още като Оливетаните (the Olivetans), което съгласно доста изказвания прави пророчествата на Малахия верни. Тогава, идващият и финален папа би трябвало да е „ Питър Романус “ (Peter Romanus).Свети Малахия споделя за своите видения на Папа Инокентий II (Pope Innocent II), само че документът остава в неопределеност в римския списък до откриването му през 1590 г.Много от пророчествата са доста точни. Например, Папа Урбан VIII (Urban VIII) е „ Lilium et Rosa “ (лилията и розата). Той е родом от Флоренция, а на фигурата на Флоренция има fleur-de-lis.Папа Йоан Павел II (Pope John Paul II) е De labore Solis, което значи „ на затъмнението на слънцето “. Карол Войтила (Karol Wojtyla) е роден на 18 май 1920 година по време на слънчево затъмнение.Peregrinus apostolicus (папа поклонник), който отбелязва Пий VI (Pius VI), наподобява се удостоверява от многочислените му пътувания до нови земи.Дали Папа Франциск ще бъде последният папа? Ирландският ясновидец от 12 век споделя, че ще бъде по този начин.Времето ще покаже …Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР