Промяната уби България - така коментира случващото се през последните

...
Промяната уби България - така коментира случващото се през последните
Коментари Харесай

Борисов: Промяната уби България, перфектната буря ще дойде догодина

" Промяната умъртви България " - по този начин разяснява протичащото се през последните седмици в България водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещаване в Димитровград.

" Аз не знам и няма експерт в света, който да каже по какъв начин работи подобен модел, в който би трябвало да дотираш нафтата, бензина, газа, тока, водата. Дърва - няма, земеделие... Такъв модел на ръководство няма. Но съвършената стихия ще пристигна следващата година. Перфектната стихия, която ще занули до дъно ", сподели Борисов.

" Последни издихания има страната да може нещо да се спре. КЕВР дава 60% от горната страна на цената на газа, а в това време 800 млн. нов заем, с цел да дотират газа. Кой ще върне и този заем. С една дума - даваш 800 млн. да купят нещо, което е с 30% по-скъпо от тавана. С кое ще върнеш заема, а заемът е на данъкоплатците. 800 млн. е два пъти колкото автомагистрала " Марица " или все едно две Марици дадоха. Те половин година ни обясняваха, че не се строиха, а за какво не ни демонстрираха по какъв начин се строи ", добави той.

„ Тези са изпратени да съсипят българската енергетика и да ни създадат клиент. Говоря ви това от няколко години. Само, че клиентът би трябвало да има най-малко мъничко, с цел да си заплати ", уточни Борисов.

И добави: „ Колкото и да се ненавиждаме с Радев и неговото държавно управление не заслужава това. Виновниците са тези. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия. Такова перпетуум мобиле аз не мога да ръководя ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР