"Промяната" ни доведе катастрофа. Днес ще е абсолютен рекорд -

...
"Промяната" ни доведе катастрофа. Днес ще е абсолютен рекорд -
Коментари Харесай

Борисов честити на българите 1200 лв. за мегаватчас

"Промяната " ни докара злополука. Днес ще е безспорен връх - 1200 лева за мегаватчас (цена на тока за бизнеса - б.р.) . Честито на всички българи за "Промяната ". Не се веселя, пострадвам. Това е безспорен колапс.

Това съобщи в град Каспичан някогашният министър председател Бойко Борисов, където бе посрещнат от митрополит Йоан, съобщи News.bg.

Митрополит Йоан посочи заслугата на предшественика си Кирил, който е бил и предстоятел на митрополитската катедрала Кирил.

"На границата е чудовищна контрабанда . В Силистра по 250 тира минават без никакъв надзор. Същото е с бензина и нафтата. Всеки ден натрупат в офшорните си сметки ", разяснява Борисов.

"При неприятния модел "Борисов " един мегаватчас беше 80 лева, а в този момент е 1200 лева ",повтори Борисов.

"В програмата на нашите хубавци има единствено едно име - Рашков. Година и половина ядохме хора, лъжеше какво ли не. Те не знаят какъв лицемерен човек е. Защо внезапно през вчерашния ден мафията си прави държавно управление. Ако има държавно управление, то ще е на мафията. Има Такъв Народ мафия ли са, или не са ", попита водачът на ГЕРБ, които в този момент са в съпротива.

"В България единственото значимо през днешния ден е ще има ли Рашков КПКОНПИ. Ние ще му имаме вяра ли? Това самостоятелна организация ли е ", продължи с въпросите си Бойко Борисов и самичък си отговори - "Вождът на "Промяната " да проверява другите ".

Относно потребния ход на ГЕРБ, той сподели, че доста работи има за оправяне на това, което направи "Промяната ". Поне още 5 милиарда им трябват до края на годината.

"Газът се подвигна оня ден с 32% недемократично. Няма по какъв начин на 13 юли да вдигнеш газа от 1 юли. От 1 до 13 юли по какъв начин са се формирали цените? С 60% по-скъп ще е газа за август , ще го пуснат към 15 август. Техният партиен КЕВР ще мълчи до тогава. Ако бяхме ние, тая корупция в износа на оръжие ", продължи Борисов.

"Вчера Цветанка Ризова, когато Петков съвсем си беше тръгнал, зададе в ъпроса за Gemcorp. Сега виждат, че няма да могат да сформират държавно управление и гледат да замажат следит е. Не го видяхме в дневния ред на Министерския съвет, вие видяхте ли го, проверете, сътрудник ", обърна се някогашният министър председател към кореспондент.

Той посочи, че това са контракти за милиарди долари. Бързо-бързо замита следите. Това е ситуацията в страната ", продължи Бойко Борисов.

Борисов изрази удивление, че няма митинги от цената на тока за бизнеса - "1200 лева за мегаватчас и българинът седи и мълчи. При нас за 1 ст. имаше митинг пред КЕВР. Сега 700, 800, на следващия ден 1200 лева Газът няма да го има. Грабят българина. "Лукойл " не се закача. Сега ще ги изиграят да изберат Рашков и ще отидат на избори ", сподели Борисов.

Запитан какъв е изходът от политическатасега или избори на есен, той изясни, че за ГЕРБ това е идеалният вид, за страната - това е фалит.

"Те занапред се съгласиха да вземат 160 млн. комисионни за хеликоптерите. Вадят народен представител в последния миг, с цел да седне на 160 млн. Това ли е новият морал? Ако го бяхме създали ние, щяхте да ни разсипете. Вчера по какъв начин раздават парите? В същата джипка се возат година и половина, при мен беше неприятно, при тях - готино ", изясни Борисов.

"Като давахме парите, при нас беше неприятно, при тях - готино. Защо е този двоен критерий? Година и половина не пускат "Хемус ", минахме и Рашков прати инспекция, с цел да ни глобят. Те си крадат от тока, бензина, медиаторите им превеждат пари, какво ги интересувате вие, какво ги интересува "Хемус "? Имат по 50 изявленията на месец при вас, аз към този момент се чудя кой е водещ . Те колкото повече приказват, толкоз по-голяма услуга ми вършат. За "Хемус " оптимизмът ми е нула ", изреди в нормалния си звук Бойко Борисов.

"Нали викаха, че сме неприятните и поради нас не са внесли 22 закона. Те ги няма, те не са ги внесли въобще, има публицисти в София, хванаха ги натясно. Спряхме по тяхна молба Каримански за началник на Българска народна банка, в този момент върви да им се подмазва. От мафиоти отново станаха готини момчета. Преди 10 дни те споделиха, че Има Такъв Народ е мафия. Сега договарят с мафията. Те го приказват, аз единствено изтъквам ", изясни той стоплянето на връзките сред някогашни участници в ръководещата коалиция.

"Като отидеш на електромера и ще видиш за каква смяна става въпрос. Пак знаят, че ще ги запитвам за парапета. Ще пристигна и друго време, знаем две и двеста ", добави Бойко Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР