Промоутърите на Гран При на Сингапур отхвърлиха възможността за провеждане

...
Промоутърите на Гран При на Сингапур отхвърлиха възможността за провеждане
Коментари Харесай

От Гран При на Сингапур отхвърлиха варианта за състезание без публика

Промоутърите на Гран При на Сингапур отхвърлиха опцията за осъществяване на надпреварата от Формула 1 при закрити порти, поставяйки в допълнение под въпрос старта през септември.

Формула 1 има намерение да започва прекратения си сезон през юли при закрити порти в Австрия и Англия заради пандемията от ковид. Въпреки това, спортът не отхвърли разновидността за завръщане на фенове по трибуните на по-късен стадий през годината. Промоутърите на Гран При на Сингапур обявиха за вестник The Strait Times, че не престават да поддържат отворена връзка с Ф1, само че „ не е гъвкаво надпреварата да се организира при закрити порти “.

„ Основен приоритет остава здравето и сигурността на нашите почитатели, доброволци и всички сингапурци “, сподели представител. Той добави, че „ работата трае нормално три месеца за довеждане докрай, и това ще зависи от това дали сходни дейности са разрешени от държавното управление. Миналогодишното съревнование на писта Марина Бей бе следено от 268 000 души в границите на три дни, като задграничните гости отговаряха за 40% от публиката.

Формула 1 още не е разгласила променен календар, като три надпревари бяха анулирани, а други седем отсрочени до тук, само че се появиха примерни разновидности, в които Гран При на Сингапур не участва. Островната страна има 27 000 регистрирани случаи на болестта. Правителството наложи изключително състояние в страната до 1 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР