Промоутърът TWINS MMA потвърди нов сблъсък от файт картата на

...
Промоутърът TWINS MMA потвърди нов сблъсък от файт картата на
Коментари Харесай

TWINS 14: Венелин Анков се изправя срещу Сръбския викинг пред публиката в Перник

Промоутърът TWINS MMA удостовери нов конфликт от файт картата на идната бойна галавечер в Перник. Събитието ще се състои на 09.03.2018г.

До момента бяха оповестени две двойки противници в категория до 70 кг - Александър Евстатиев против Радослав Вартанянов, както и Мартин Стоичков против Михаил Николов. И в двата случая става дума за ММА конфликти.

В първата К-1 среща за вечерта, локалният любим Венелин Анков ще премери сили със сръбския войник Данийел Бойка , в категория до 75кг. Срещата ще се организира под егидата на WAKO и Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

 Венелин Анков: Силата на човешкия дух или какво е да довършиш кикбоксов конфликт с два счупени крайници!
Венелин Анков: Силата на човешкия дух или какво е да довършиш кикбоксов конфликт с два счупени крайници!

Вижте изумителната история на боеца ни

Венелин Анков е дълготраен народен играч по кикбокс и играч на Семеен кодекс " Армеец " София. Успоредно с това е основен треньор на клуб по кикбокс и муай тай " Семеен кодекс Боец Перник ". Венелин е спечелил над 70 медала в кариерата си, в това число и от надпревари по таекуондо. Носител е на международна купа по киокушин карате (шинкеншобу), балкански първенец по кикбокс, нееднократен първенец на България по муай тай и кикбокс. На професионалния кикбокс кръг има записани 5 победи. Венелин не се е състезавал от две години поради тежка травма, само че гори от неспокойствие да се качи на кръга в родния си град.

 TWINS MMA дава късмет на всички бойци да вземат участие на галавечерта в Перник
TWINS MMA дава късмет на всички бойци да вземат участие на галавечерта в Перник

Промоутърът съблюдава традицията

Срещу него ще се изправи познатият като Сръбския викинг - Данийел Бойка . Той е играч по ММА. Висок е 178 см и е със спортно тегло от 75кг. За него по-успешна се оказва кариерата му в кикбокса и бокса. В първия жанр има 5 победи и 3 загуби, като във всяка своя извоювана борба той победи с нокаут. Мачмейкърите на TWINS MMA съумяха да се свържат с него, минути след боксова церемония, в която записа поредна победа. Данийел стартира кариерата си като играч в тежка категория и последователно стига до настоящето си тегло.

Потвърдените срещи досега в програмата на TWINS 14:

Александър Евстатиев - Радослав Вартанянов, ММА до 70кг
Мартин Стоичков - Михаил Николов, ММА до 70 кг
Венелин Анков - Данийел Бойка, К-1 до 75кг

Очаквайте детайлности за всеки идващ доказан конфликт от програмата на TWINS 14!

 Снимка 338322
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР