Промотирайки новия си албум “30”, Адел изнесе особено емоционално шоу,

...
Промотирайки новия си албум “30”, Адел изнесе особено емоционално шоу,
Коментари Харесай

Трогателна изненада разплака Адел по време на концерт

Промотирайки новия си албум “30”, Адел изнесе изключително прочувствено шоу, в чиято аудитория присъстваше и един специфичен човек, който певицата не е виждала от 20 години .

Първо стартираме отдалеко: “An Audience With…” е формат, в който на сцената в лондонската зала „ Паладиум “ взе участие артист или комик. Освен осъществяванията онлайн, домакинът получава въпроси от своите звездни посетители.

В случая на Адел изненадата пристигна с въпрос от актрисата Ема Томпсън , която попита изпълнителката дали в детството ѝ е имало човек, който я е вдъхновявал и окуражавал.

„ Имах преподавател в „ Честнът Гроув “, който преподаваше британски, девойка Макдоналд “ , отговори Адел. „ Тя ме възпламени доста по литературата. Винаги съм била вманиачена по британския и явно в този момент пиша текстове на песни. Но тя изпълняваше също и улични танци. Беше ме прекомерно боязън, с цел да се включа. “

„ Тя беше толкоз готина, толкоз ангажираща. Наистина караше да се интересуваме и знаехме, че я е грижа за нас “, показа още звездата. „ Беше просто толкоз готина. Носеше златни гривни и златисти пайети. “

За изненада на всички, и най-много на Адел, се оказа, че обичаната ѝ учителка е в залата. „ Толкова се гордея с теб “ , сподели откакто се качи на сцената Макдоналд, към този момент госпожа и с две деца, а Адел не скри възхитата си, че дамата, която не е виждала от две десетилетия, не се е трансформирала на външен тип.

Емоционалният миг провокира сълзи освен сред двете, само че и останалите в залата и пред екраните. Вижте целия фрагмент във видеото долу.

Седмица по-рано по CBS бе излъчен концертът “Adele One Night Only” , съпроводен и от изявление с Опра Уинфри. Припомнете си тук ►
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР