Промените в Закона за училищното и предучилищното образование са следващата

...
Промените в Закона за училищното и предучилищното образование са следващата
Коментари Харесай

ГЕРБ: Колкото по-ранно образование, толкова по-добре за децата

Промените в Закона за учебното и предучилищното обучение са идната значима стъпка за гарантиране на триумфа и развиването на всяко дете, съобщи депутатът от ГЕРБ Галя Захариева по време на дебата по измененията в Закона за учебното и предучилищното обучение.
,,Поемане на изключителна отговорност към образованието на нашите деца подсигуряват политиките на държавните управления на Политическа партия ГЕРБ и премиера Борисов през последните години. Образованието е приоритет освен като текст в закона, а е непрекъсната грижа към системата``, уточни Захариева.
По думите ѝ измененията в закона са идната доста значима стъпка за гарантиране триумфа и развиването на всяко дете.
Безспорни са позитивите от въвеждането на наложителното предучилищно обучение от 4-годишна възраст. Няма експерт в системата, който да не регистрира тези позитиви, сподели депутатът от ГЕРБ, представена от Фокус.
Според Захариева децата, които не са почнали от рано своята подготовка, имат проблеми в учебно заведение в развиването си като персони и като възрастни.
,,Все повече родители през днешния ден разчитат детските градини да се погрижат за възпитанието и ранното ограмотяване на децата им ", добави още Захариева и разясни, че детските градини дават опция за спомагателна поддръжка на децата с неналичия в фамилията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР