Промените в Левски се насочиха към детско-юношеската школа. Ръководството на

...
Промените в Левски се насочиха към детско-юношеската школа. Ръководството на
Коментари Харесай

Промените в "Левски" се насочиха към школата

Промените в " Левски " се насочиха към детско-юношеската школа. Ръководството на сините е освободило шефа ѝ Даниел Боримиров и основния методист Нестор Юруков, заяви " Дарик ".

След промяната на собствеността в клуба изпълнителният шеф Павел Колев неколкократно съобщи, че една от значимите цели е да се усъвършенства работата в школата и да се основат по-хубави условия за децата.

Колев сподели преди време, че бюджетът за школата би трябвало да се усили доста.

В четвъртък при представянето на новия треньор Петър Хубчев той разгласи, че предстоят вложения в базата към " Георги Аспарухов ". Ще се ремонтира подготвителният терен и ще се създадат два нови с изкуствена трева. Освен това " Левски " има интерес към стадион " Раковски ", където концепцията е да се създадат стадиони за школата.

" Левски " провежда празник за най-малките си последователи по случай деня на детето. В събота от 10.00 до 12.00 часа пред централния бранш на " Георги Аспарухов " ще има събитие, което включва посещаване на музея и разкази за живота на Георги Аспарухов-Гунди от създателите на книгата " Като Гунди " Ивайло Кючуков и Райчин Генов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР