Промените в антикорупционния закон, които влязоха за първо четене в

...
Промените в антикорупционния закон, които влязоха за първо четене в
Коментари Харесай

Депутатите крещят, скандират Горчиво и Мафия за КПКОНПИ

Промените в антикорупционния закон, които влязоха за първо четене в пленарната зала, нагорещиха пристрастеностите в пленарна зала до най-много. Разгорещени диспути имаше за разпоредбите за избор на ръководител, като опозицията първа се впусна в претенции за промени в разпоредбите. Представителе на ГЕРБ обявиха прочувствено от трибуната, че изборът на Бойко Рашков е превдварително решен.

„ Да прибавим едно тире, което споделя „ уверение за психическа валидност ”. Човек, който не е душевен кадърен, не би трябвало да ръководи КПКОНПИ. Би било най страхотната демонстрация на корупция, в случай че вкарате човек, който има произвеждане в КПКОНПИ, да я ръководи и управлява ”, съобщи Александър Несторов от Движение за права и свободи.

„ Особено ми хареса това за менталното положение. Декларация за това, че претендентът в никакъв случай не е бил подлаган на процедура по лишаване на допуск до класифицирана информация. Ваши претендент е явен -  той е изискване за развиване на страната ни ”, съобщи Маноил Манев.

Българска социалистическа партия излязоха в отбрана на настояването на „ Продължаваме Промяната ”, Бойко Рашков да оглави комисията. „ Вие в тази зала се стряскате, когато чуете името на Рашков ”, съобщи Емил Георгиев от Българска социалистическа партия.

От „ Възраждане ” попитаха за какво „ Продължаваме Промяната ” са чакали 4 месеца за управителните промени в антикорупционната комисия.

„ Когато Цацаров си подаде оставката, съгласно Политическа партия тогава корупцията спря. В същото време КПКОНПИ е ръководена от заместника на Цацаров. Все едно Асен Василев да размени Кирил Петков и да си мислим, че вършим смяна ”, съобщи Иво Русчев, „ Възраждане ”.

Остава отворен въпросът ще стане ли поръчител за нов постоянен кабинет изборът на нов началник на антикорупционната комисия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР