България трябва да бъде представена на Срещата на върха на

...
България трябва да бъде представена на Срещата на върха на
Коментари Харесай

Пеевски: На срещата на НАТО да отиде Главчев, за да не сее Радев проруска пропаганда

" България би трябвало да бъде показана на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон от министър-председателя Димитър Главчев ". Това показва в позиция ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в отговор на въпрос от премиера, оповестяват от пресцетъра на партията.

Според него, в този съдбоносен за сигурността на света и Европа миг, страната ни би трябвало да бъде представлявана от български представител, с явен евроатлантически профил, който да изрази изрично и еднопосочно неотменимостта на уговорката ни към всички решения на Алианса, свързани с законното правото на Украйна да се отбранява от непровокираната военна експанзия на Русия.

Делян Пеевски упорства в позицията си Министерският съвет да вземе решение министър-председателят Главчев да управлява българската делегация на идната Среща на върха на НАТО във Вашингтон.

" Не би трябвало да се позволява още един път Радев да употребява този най-голям конгрес на НАТО за разпространяване на съветска агитация и всяване на страхове в българското общество, на каквито скандални случаи бяхме очевидци ", припомня Пеевски.

Той още един път акцентира, че Движение за права и свободи и персонално той са гарантите за неотклонната ценностна принадлежност на България към евроатлантизма.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР