Промените, които направи ЦИК, са скандални. Хартиените бюлетини се броят

...
Промените, които направи ЦИК, са скандални. Хартиените бюлетини се броят
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Промените на ЦИК са скандални, 4 парламентарни групи целенасочено провалиха влизането ни в еврозоната

„ Промените, които направи ЦИК, са скандални. Хартиените бюлетини се броят една по една. Въведе се и разписките от машините да не се броят машинно, а също една по една. Иначе казано - няма машинно гласоподаване. Това, което бе направено, е да няма запис в протокола какъв брой са дали своят вот хартиено и какъв брой машинно. Общото число може да докара до злоупотреби. Няма да има никакъв метод да се направи инспекция “. Това сподели Мартин Димитров от „ Демократична България “ пред. 

Политикът разяснява и влизането на България в еврозоната. „ ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ целеустремено провалиха датата 1 януари 2024 година Представителите на тези партии провалиха и съвещанието на Икономическата комисия, като не пристигнаха “, съобщи Димитров.

Той проучва и инфлацията в страната. По думите му има единствено една институция, която може да отбрани конкуренцията и това е Комисия за защита на конкуренцията. „ За страдание, Комисия за защита на конкуренцията е тотално неефективна. В години, в които данъчните управляващи на създали хиляди инспекции на място, Комисия за защита на конкуренцията има нула такива ", акцентира Димитров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР