Промени в теоретичния изпит за кандидат - шофьорите. Нови видеоклипове

...
Промени в теоретичния изпит за кандидат - шофьорите. Нови видеоклипове
Коментари Харесай

Промени в теоретичния изпит за кандидат - шофьорите

Промени в теоретичния изпит за претендент - водачите. Нови видеоклипове ще ги слагат в действителна обстановка. Промените влизат в действие от 1 юли тази година, само че на процедура от понеделник.

Екип на bTV се качи в патрул с нова сигнализация за нарушителите

Създадени са общо 60 клипа, само че на всеки претендент - водач ще се падат два от тях на изпита, от общо 45 въпроса. Те ще основават чувството за действителна обстановка. Сред клиповете има реакция при мощен снеговалеж, в тунел, при пресичащ пешеходец или велосипедист на пешеходна пътека и други.

Това са 14% от всички пътни катастрофи

„ Видеоклиповете имат за цел да преценяват усещането на претендента, преценката му за рисковите обстановки, които могат да настъпят на пътя. След като прегледа видеоклиповете, ще има право да отговори на съответни въпроси “, сподели изпълнителният шеф на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация ” Бойко Рановски.

„ Когато един младеж вземе шофьорска брошура, в тях се буди самостоятелност и независимост. Бихме желали да подсигурим тях и всички хора, които се движат по улиците, да са по-уверени, че заобикалящите ги хората са по-добре готови “, съобщи зам.-министърът на превоза Димитър Недялков.

Автошколите крадат от часовете по кормуване

Клиповете са създадени от академични преподаватели. От първи август ще бъдат въведени механически средства, които да оказват маршрутите по време на практическия изпит за шофьорска брошура. Всичко това е единствено за леките коли.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР