Промени в мениджмънта на „Албена“ АД са планирани на предстоящото

...
Промени в мениджмънта на „Албена“ АД са планирани на предстоящото
Коментари Харесай

На хранилката: Шефът на КНСБ влиза в борда на Албена АД


Промени в мениджмънта на „ Албена “ АД са планувани на идното Общо заседание. Това четем в писмените материали по дневния ред за плануваното за 22 юни постоянно общо заседание на акционерите на туристическото сдружение. Ще бъде направено предложение президентът на КНСБ Пламен Димитров да влезе в Съвета на шефовете на сдружението на мястото на „ Ди Ви Консултинг “ЕООД, представлявано от Даниела Петкова, която е ръководител на Управителния съвет на пенсионно-осигурителна компания „ Доверие “ Петкова бе част от ръководството на сдружението през последните три години.

Точка 7 в дневния ред гласи: „ Приемане на решение за освобождение като член на съвета на шефовете „ Ди Ви Консултинг “ ЕООД, ЕИК 131211320 и избор на нов самостоятелен член на съвета на шефовете, установяване мандата, възнаграждението, и гаранцията на новоизбрания член на съвета на директорите; Предложение за решение: Общото заседание на акционерите ОСВОБОЖДАВА като член на Съвета на шефовете на сдружението „ Ди Ви Консултинг “ ЕООД, ЕИК 131211320 и на негово място ИЗБИРА като самостоятелен член на Съвета на шефовете - Пламен Гочев Димитров. Определя мандата на новоизбрания член на съвета на шефовете - до приключване мандата на настоящия съвет на шефовете. Определя възнаграждението и гаранция на новоизбрания член на съвета на шефовете по този начин, както е авансово оповестеното в материалите на събранието “.

В дневния ред е и точката за освобождение на членовете на съвета на шефовете Радосвет Радев - ръководител, Иван Калинков - заместник-председател, Красимир Станев, Маргита Тодорова и Даниела Петкова - представител на „ Ди Ви Консултинг “ ЕООД, от отговорност за активността им през миналата година.

Самата покана гласи: Съветът на шефовете на „ АЛБЕНА “ АД, к.к. Албена на съображение наредбите на член 223, алинея 1 от Търговски закон по отношение на член 115 от ЗППЦК и член 22, алинея 1, изр. първо от Устава на сдружението привиква РЕДОВНО съвещание на Общо заседание на акционерите /РОСА/ на сдружението на 22.06.2019 година в 10.00 часа, което ще се организира в седалището на сдружението - к.к. Албена, община Балчик, област Добрич, в постройката на КИЦ, зала КИЦ. При липса на кворум Общото заседание ще се организира на 13 юли от 10 часа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР