Проливните дъждове през последните седмици предизвикаха наводнения в някои части

...
Проливните дъждове през последните седмици предизвикаха наводнения в някои части
Коментари Харесай

Като на Малдивите: Хидропарк ”Бароко” в Студентски град отвори врати

Проливните дъждове през последните седмици провокираха наводнения в някои елементи на страната. Сериозно остава ситуацията в Берковица и Етрополе. 

 

Бурите, разразили се в София, трансфораха някои от улиците в реки, само че също така наподобява, че в някои квартали са се образували цели… езера. 

 

Снимките, които циркулират в обществените мрежи, са от ул. “8 декември ”, до УНСС. Там трябваше да бъде построен 75-метров небостъргач, само че ДНСК издаде заповед за прекъсване на строителните действия през 2021 година Заради градежът бе изровен голям ров, бездънен 17 ч. Движението на коли и на градския превоз е отклонено в едната лента, което провокира непрекъснати тапи. 

 

Въпреки че небостъргач там наподобява няма да има (поне засега), големият трап е намерил ново свое предопределение. Новият квартален басейн е наименуван иронично от потребителите в обществените мрежи Хидропарк “Бароко ”. Потопени във водата са се оказали и малко камионче и багерче.

 

" Хидропарк Бароко в Студентски град отвори порти! ", разяснява създателят на фотосите.

" Водата го докарва на цвят кат на Малдивите бре ", " Има малдивски пясък, има риба, има арматура.... Ама за какво и бусче има " - гласят част от мненията.

 

“Еми то като жилища няма да има, то най-малко едни пързалки да създадат ”, не престават консуматори във Фейсбук.

 

“Скоро и водолазни курсове ”, майтапят се някои. 

 

“Мога ли да го взема на концесия, да създадем един водоем за състезателен лов на риба ”, питат други.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР