Проливни дъждове могат да причинят още наводнения и хаос по

...
Проливни дъждове могат да причинят още наводнения и хаос по
Коментари Харесай

Готвят се за потоп във Великобритания: Само за три дни пада месечната доза валежи

Проливни дъждове могат да причинят още наводнения и безпорядък по пътищата, предизвестиха синоптиците във Англия. Очаква се в границите на три дни да паднат превалявания, които нормално падат за един месец. Шофьорите са призовани да не излизат по пътищата, с изключение на при последна нужда.

Издадени са две предизвестия, които са в действие в огромна част от централната част на Англия и в източна Шотландия.

Още в четвъртък сутринта имаше съществени спирания във влаковете в и към Лондон, като композициите от Есекс към столицата бяха забавени.

Част от линията Piccadilly сред Rayners Lane и Uxbridge не работи тази заран, като Transport for London упреква „ забележителното рухване на листата “, до момента в който M23 на юг е затворена сред J10 и J11, защото служащите се пробват да отстранят събралата се вода.

Met Office warns THREE INCHES of rain set to fall in just 24 hours with 24 flood warnings in place

— DTN NEWS (@DTNNEWUpdates)

В сряда вечерта пороен дъжд остави десетки водачи блокирани, откакто част от автомагистрала A27 в Западен Съсекс се трансформира в река.

Службите за изключителни обстановки прекараха нощта, пробвайки се да освободят тези, които бяха хванати като в капан във водата.

Метеорологичният фронт демонстрира, че мощните ветрове и проливните дъждове ще продължат в цялата страна и през идващите два дни. Условията може да са „ ужасни “ за огромна част от Обединеното кралство, до момента в който в шотландските планини може да падне малко сняг, оповестиха синоптиците.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР