Пролетта идва, градусите се вдигат, хормоните са във въздуха и

...
Пролетта идва, градусите се вдигат, хормоните са във въздуха и
Коментари Харесай

Венета Райкова заби ножа Тишо, съсипа го със страшна обида

Пролетта идва, градусите се подвигат, хормоните са във въздуха и любовта – с тях! Не и за Венета Райкова, която гледа по друг метод на цялата концепция за любовта. „ Никога не съм била влюбена, нямам доверие в любовта “, отсича Венета пред почитатели. В типичния си жанр тя споделя за себе си, че е „ мързелива, почтена, черноглед “.
Брак
13 години тя бе в брак с Тихомир Георгиев-Тишо, с който я свърза присъединяване му в първото родно издание на риалити шоуто „ Биг Брадър “ през 2004-та година. Тогава притежателят на индийски ресторант бе показан като най-големия почитател на водещата на „ Горещо “, а в шоуто той съобщи, че е бясно влюбен в нея.

Покрай една от задачите в къщата Големият брат подари на участници предмети на техните кумири – Тишо се оказа с жартиери и записка от Райкова – това бил част от „ тоалета “ й за фотосите за „ Плейбой “.

След края на шоуто той й гостува в „ Горещо “, а тя посещава индийския му ресторант. Накрая той събира храброст, с цел да я предложения да посрещат дружно Нова година и първоначално Венета Райкова се дърпа, само че след това склонява и историята им започвa.

Няколко месеца по-късно тя чества рожден ден с Тишо, разхождат се по брега на морето, а той държи в ръка годежен пръстен. Венета приема и през лятото двамата подписват брак в село Бели Осъм по дънки.

Отиват при кмета на троянското село да попитат по какъв начин и по кое време през август може да сключат цивилен брак там. Но след това Тишо пита Венета: „ А какво ще стане, в случай че се оженим в този момент? “. Така на 20-ти юли, Илинден, тв водещата става омъжена жена.
Криза
Лека рецесия ги раздруса през лятото на 2007-ма година, когато се стигна до подаване на молба за бракоразвод и планувано бракоразводно дело. Водещата се изнася от жилището, в което живее дружно със брачна половинка си, само че наесен двамата още веднъж са се събрали и живеят дружно, написа „ България през днешния ден “.
Развод
Синът им Патрик се ражда през 2009-та година. Разводът обаче идва в първите дни на 2018-та година. „ Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, с цел да няма спекулации по тематиката.

Разделяме се като другари, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по тематиката и двамата няма да даваме, доста апелирам да ни оставите на мира в името на спокойствието на детето “, разгласи сбито тя, предават от hotarena.net.
 Венета Райкова
Снимка: Инстаграм
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР