Пролетта е тук, което означава, че най-накрая можем да се

...
Пролетта е тук, което означава, че най-накрая можем да се
Коментари Харесай

Посетих Marks & Spencer и намерих перфектната рокля за пролетта, която е под £40

Пролетта е тук, което значи, че най-сетне можем да се откажем от зимните пластове и да изберем части от по-леки материи. Тук, в Mirror, ние постоянно държим под око най-новите фешън артикули на Marks & Spencer, които би трябвало да имате - и има един продукт, който купувачите ще би трябвало бързо да натрупат.

Направих пътешестване до M&S по-рано тази седмица, с цел да прегледа най-новите рокли на фаворитата от огромните улици. По време на моето посещаване беше тази рокля с щампа с V-образно деколте и миди с талия, £39,50, която в действителност се открои за мен.

Плавливият дизайн се отличава с повсеместен принт в синьо и бяло, съвършен за изказване през този сезон. Предлага се в елементарна кройка, която е лесна за наслоение, със закопчаване с връзка, с цел да стегнете на талията, и къси бухнали ръкави. Подгъвът на полата на доста равнища прибавя малко шеговитост към визията.

Поразителната рокля мигновено ме накара да бленувам за слънчеви дни и за благополучие, към момента е на склад онлайн. Въпреки това, кл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР