Пролетта е сезонът, в който ни идва настроение за по-цветни

...
Пролетта е сезонът, в който ни идва настроение за по-цветни
Коментари Харесай

Прическата, която всички носят тази пролет

Пролетта е сезонът, в който ни идва въодушевление за по-цветни облекла и опити със стила. Вероятно към този момент ни е хрумнало и да подстрижем косата си късо, само че постоянно за тази стъпка храброст по този начин и не намираме. За да имаме пролетната прическа, която е шлагер сега, за благополучие не ни е и нужно да се разхождаме до фризьорския салон. Достатъчно лесна е да си я създадем сами у дома, като си " откраднем " малко ентусиазъм.
 Косата, коприната, копринените калъфки и по какъв начин въздействат на косъма и прическата
Каква е връзката сред хубавата коса и коприната

Толкова просто, а толкоз дейно

За небрежния кок , който всички носят и на всички места тази пролет, имаме свободата да си използван и наши трикове, с цел да реализираме визия като тази на Хилари Дъф, Джей Ло, Кая Гербер или Бела Хадид.

Всяка от тях демонстрира все друг вид на тази наклонност в прическите, по тази причина и ние напълно самоуверено също може да изберем по какъв начин най-вече ни подхожда да я носим.

Хилари Дъф

Джей Ло

Кая Гербер

Бела Хадид

Вдигната в по-висок нехаен кок или пък по-нисък. С няколко закачливи кичура пред лицето или пък усърдно пригладена. Разнообразието не ни лимитира.
 Сидни Суини, Charli XCX, Алекса Деми и двойната очна линия - най-използваната наклонност в пролетния грим
Гримът, който завладя и звездите тази пролет

Женствени и игриви очи

А още по-чудесното е, че макар на пръв взор да наподобява като небрежна прическа, с прибрана коса в какъвто и да е кок, постоянно може да се появим и на по-официално събитие, написа Glamour.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР