Прокурор Русинова обясни, че охранителната фирма, в която е работил

...
Прокурор Русинова обясни, че охранителната фирма, в която е работил
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Мистериозната Смърт На Охранителя В Партийния Дом!

Прокурор Русинова изясни, че охранителната компания, в която е работил Тасев - " Дефанс консулт " със притежател Филип Чипев, който самичък се показа като " татко на внуците " на настоящия заместник-министър на труда Султанка Петрова, е била наета от фирмата-изпълнител на градежа, с цел да пази инструментите, като защитата е била осъществявана през тъмната част на денонощието.

" Установени са притежателите на охранителната компания, открит е техническият началник, конфискувани са видео камери, назначени са експертизи, осъществени са първичен и още един оглед на мястото ", сподели още Емилия Русинова. По думите ѝ при втория оглед са открити знаци, които демонстрират, че има отворена дупка.

" В хода на следствието е открито, че умрелият охранител се е намирал към тази строителна площадка в тъмната част на денонощието - там е открита чаша с кафе, а долу до самото тяло е открита бъркалката от кафето. Същата вечер, когато мъжът е бил на промяна, чиновници на НСО, които също са били на промяна, са забелязали да отива към кафе машината, след което повече придвижване не е видяно ", добави градският прокурор на София.

Емилия Русинова съобщи, че първичната съдебно-медицинска експертиза е открила, че повода за гибелта на младия мъж е съчетана черепно-мозъчна и гръдна контузия, която е присъща за рухване от високо.

" Към сегашния миг не сме събрали доказателства за съответно отговорно лице, заради което няма и притеглен в качеството на обвинен. Цялостен разбор ще се извърши след правенето на всички експертизи по делото ", сподели още Русинова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР