Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски

...
Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски
Коментари Харесай

Съдят мъж за кражба, извършена в условията на опасен рецидив

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски областен съд против 26-годишен мъж за кражба.

На 17.02.2021 година за времето от към 10,40 часа до 18,30 часа, посредством потребление на фалшифициран ключ, обвиненият К.К. влезнал в апартамент на ул. „ Бигла “ в гр. София и откраднал от него 2 преносимия компютър, 2 мобилни телефона и таблет на обща стойност 1198,15 лева от владението на П.Н. Обвиняемият поставил движимостите в пазарска чанта и излязъл от жилището, а по-късно продал част от тях в заложна къща. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото К.К. е осъждан повече от 2 пъти на „ отнемане от независимост “ дейно за идентични закононарушения.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 196, алинея 1, т. 2, вр. член 195, алинея 1, т. 4, вр. член 194, алинея 1, вр. член 29, алинея 1, б. „ А “ и б. „ Б “ от Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, които сочат К.К. за създател на действието.

Предстои делото против обвинения да продължи в съда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР