Прокурор, пилот, автомобилен състезател или служител в посолство - това

...
Прокурор, пилот, автомобилен състезател или служител в посолство - това
Коментари Харесай

Задържаха един от най-големите измамници в България

 Прокурор, водач, авто играч или чиновник в посолство - това са единствено част от самоличностите, които Никола Маринов употребявал, с цел да мами доста хора в продължение на 10 години.

Другата му тактичност била на правилото на телефонните измами. Първо обаче се сближавал с жертвите си. След това просто се обаждал, казвал, че е закъсал и желал пари, които в никакъв случай не прибирал, предава Нова тв.

Много хора настояват, че са завлечени от Маринов. Сред тях е Надежда Дойчева. Тя е брокер на недвижими парцели. Именно около работата си се среща с Маринов. През 2020 г. той се свързва с нея по публикация за къща чартърен в Банкя.

Задържаха лъжец, представял се за старши прокурор

" Разказа ми, че е водач, играч, олигарх. Баща му бил вторият в Русия, който разполага с доста средства ", споделя Дойчева. Тя му предлага за оглед и втора къща. След 3-4 седмици го пита какво е решил. Тогава той й предлага работа. Разказва й, че вторият му татко е създателят на " Роснефт ", а фамилията има доста парцели у нас. Предлага й да давам отговор за всичките.

" Влязох в Имотния указател, тъй като твърдеше, че има доста парцели. В Имотния указател има нула ", споделя Надежда Дойчева.  

В момента Никола Маринов е арестуван за 72 часа, като следва съдът да прегледа настояването на прокуратурата да го остави за непрекъснато в ареста.

Освен за парцелите, се оказва, че Маринов лъже и за колите си. В обществените мрежи пуснал фотография със скъпа нова кола и питал кой му я е унищожил. Много хора обаче изпод почнали да разясняват, че лъже. Тогава Надежда ревизира и схваща, че в действителност автомобилът е тестов. А нейни сътрудници брокери й описват, че тя не е единствената подведена от него.

Според Надежда огледите, които правил Никола, били за да види къде какво има. Един ден обаче й се обадил и й изискал 500 лв., откакто разказал, че е блъснал с мотор жена, а в този момент синовете й го изнудват за пари.

Когато схваща кой е и с какво се занимава, Надежда Дойчева основава Фейсбук група, в която събира всички, които в миналото са били подведени от Маринов. Така се среща с Анна Бундаревска - някогашна брачна половинка на Никола Маринов.

" Аз тогава бях след първия си бракоразвод - травмирана и сама. Той ми беше като светлината в края на тунела ", споделя Анна.  

Запознават се през 2013 г. Скоро по-късно се женят и Анна забременява.

" Той се представяше за водач на аероплан. Идваше на срещите с униформа на младши капитан. Показваше контракти, че има самолети " Антонов ", механически актове в цяла директория. Всичко това беше подкрепено от майка му като информация и от още няколко негови познати ", споделя Анна. 

Връзката им продължава малко повече от две години, а на финала дамата остава с душевен и физически контузии, както и с куп отговорности – сметка в частна клиника за раждането на щерка им, както и заеми, взети от техни общи познати - общо към 5000 лева

Анна има огромна щерка от първия си брак. Малко откакто се ражда и второто й дете, чийто татко е Маринов, тя търси метод да избяга, защото в връзките им се появява и принуждение. Анна бяга с децата си в предпазено жилище.

Към днешна дата с Маринов са разведени, а дамата стартира дело за цялостно настойничество, тъй като по нейни думи и до момента тормозът над нея и децата й продължава.

Оказва се, че присъдата за домашно принуждение не е единственият конфликт на Никола Маринов със закона.

" Той е наказан, има условна присъда за кражба на 10 000 лв. и злато от жена ", споделя още Надежда Дойчева.

Друга жертва на измамника споделя, че от нея изискал 200-300 лв., с цел да спомага на сина й да си вземе изпити в университета.

Във Facebook-страницата на мотоклуб " Нощни вълци " може да бъде забелязана фотография на Никола Маринов, с текст:  " Лицето Никола Маринов се показва за непосредствен до Нощни вълци - София. Уведомяваме всички наши другари, че той няма нищо общо с отделението, няма и да има ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР