Прокурор от Софийската градска прокуратура нареди на ДАНС да направи

...
Прокурор от Софийската градска прокуратура нареди на ДАНС да направи
Коментари Харесай

Прокуратурата нареди на ДАНС да провери склада с машините за гласуване

Прокурор от Софийската градска прокуратура подреди на ДАНС да направи инспекция в склада,, които ще се проведат другата неделя. Поискана е и информация от ЦИК, предава.

Прокурори не са влизали в склада. Те са връчили писма на жандармерията, които охраняват склада на „ Карго Партнърс “, за даване на информация, нужна за изясняване предмета на почналата инспекция. Тя е във връзка сигнал от фирмата-вносител на машините.
 Борисов за 228-те машини: Хванахме ги по боксерки и към момента нямам отговор (ВИДЕО) Борисов за 228-те машини: Хванахме ги по боксерки и към момента нямам отговор (ВИДЕО)
„ Вчера ги хванахме по боксерки и още нямаме отговор за спомагателните 228 машини, какъвто да ни удовлетвори ". Това съобщи някогашният...

В петък в Софийска градска прокуратура в късните часове е входиран сигнал от сдружението „ Сиела Норма “, вносител на устройствата за машинно гласоподаване на идните избор. В него се излагали изказвания за непозволени дейности от страна на чиновници на Министерство на вътрешните работи. В тази връзка дежурен прокурор неотложно упълномощил инспекция по Закона за правосъдната власт на ДАНС, която да се извърши в период до 48 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР