Прокурор от Районна прокуратура-Варна участва в дългосрочен обмен за магистрати

...
Прокурор от Районна прокуратура-Варна участва в дългосрочен обмен за магистрати
Коментари Харесай

Прокурор от РП-Варна участва в дългосрочен обмен за магистрати към Евроюст

Прокурор от Районна прокуратура-Варна взе участие в дълготраен продан за магистрати към Агенция на Европейския съюз за съдействие в региона на наказателното правораздаване (Евроюст) в гр. Хага, Кралство Нидерландия.

Прокурор Пламен Хараламбиев ще работи както по към този момент почнали проблеми, по този начин и по новообразувани такива в границите на компетенциите на Евроюст, взаимно със заместника на националния представител на бюрото на Република България в Евроюст – Елка Ваклинова, прокурор при СГП, както и с Димитър Халачев, следовател при СГП, който също е участник в стажа на Агенцията.

В рамките на образованието, което е с дълготрайност 4 месеца, прокурор Хараламбиев ще подкрепя работата с националните управляващи на обособените страни членки на Евроюст в битката с необятна гама от закононарушения от нейна подготвеност.

Улесняването на работата на националните управляващи с инструментите на интернационалното съдействие – Европейска заповед за арест, Европейска заповед за следствие, поръчителство и конфискация на активи, добити от закононарушение, молби за правна помощ и други, също е измежду дилемите на прокурор Хараламбиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР