Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в

...
Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в
Коментари Харесай

Съдят преподавател от СУ за отвратителни сексуални издевателства с мъже

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт против някогашния учител в Софийския университет Чавдар Стоянов за осъществени закононарушения срещу личността. Оплакването пристигнало от двама претенденти за работа при Стоянов, оповестиха от прокуратурата.

В единия случай действието се развива през 2015 година Мъж си търсел работа като персонална защита и се явил на изявление. Стоянов обяснил, че работи като прокурор и преподавател в Софийския университет, незабавно уведомил и че е бисексуален. Той категорично предизвестил претендента, че " в случай че закъснява за работа, ще бъде осъден с пердах с камшик”.

На идващия ден Стоянов и претендентът се видели още веднъж в заведение в столичния квартал "Лозенец”, се споделя още в известието на държавното обвиняване. Преподавателят се опитал да хване кандидат-охранителя за бедрото и да го прегърне. Тогава очевидецът се отказал от работата.

 1942857

След като не се явил при Стоянов на авансово уговорената дата, преподавателят му се обадил по телефона и му декларирал, че за неявяването му следва да му се наложи наказване – " пердах с бич ".

По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и есемес на въпросния мъж, че ще го набеди пред прокуратурата, че е направил закононарушение, че го е нападнал и ще има трима очевидци.

Другият случай е от 2012 година Стоянов отново си търсел персонална защита. На изявлението се явил различен мъж. При първичната среща сред двамата Стоянов декларирал, че е лекар по интернационално право и че работел за някогашен основен прокурор.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР