Прокуратурата във Велико Търново разследва случая с въоръжена жена, която

...
Прокуратурата във Велико Търново разследва случая с въоръжена жена, която
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва случая с въоръжената жена, която се барикадира във фризьорски салон

Прокуратурата във Велико Търново проверява случая с въоръжена жена , която се барикадира във фризьорски салон, оповестиха от обвиняването.

На 23 януари, към 10:00 часа жена - неосъждана, със законно притежаван револвер, влезнала във фризьорски салон, където работела свидетелката.

Двете лица били насрещни страни по гражданско дело, по което имали спор по отношение на неподвижен парцел. Тя нанесла удар по гърба на дамата, която се уплашила, побягнала и излязла отвън салона.

На намерено, отвън салона, тя произвела един изстрел с револвера, който бил ориентиран към земята. Междувременно дамата съумяла да избяга и да се скрие. Тя се върнала назад в салона, където се заключила дружно с оръжието и персонално подала сигнал на тел.112 по отношение на случая.

След няколкочасови договаряния със чиновници на Министерство на вътрешните работи, същата отключила салона, предала оръжието и е арестувана за период до 24 часа. Предстоят р азпити на очевидци, назначение на експертизи, събиране на относими документи.

Разследването продължава под наблюдението и управлението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР