Прокуратурата в София привлече към наказателна отговорност 15-годишен младеж, нанесъл

...
Прокуратурата в София привлече към наказателна отговорност 15-годишен младеж, нанесъл
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа тийнейджър, ударил момче с камък в главата

Прокуратурата в София притегли към наказателна отговорност 15-годишен юноша , нанесъл междинна телесна щета на 13-годишно момче.

На 6 декември към 10:00 ч. на изхода на метростанция „ Сливница “ в София , обвиненият, като малолетен, можейки да схваща свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си, посредством нанасяне на удари с камък в региона на главата и лявата ръка, предизвикал на малолетно момче междинна телесна щета , изразяваща се в фрактура на лявата ръка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.  В хода на следствието са разпитани очевидци , които са декларирали, че обвиненият е имал желание да убие потърпевшия.

Предвид изключителната експанзия и жестокостта , с която е осъществено действието, както и данни, че нападателят се води на доклад в 9 РУ-СДВР и се открива съпричастността му към друго осъществено закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа. 

Предстои да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР