Прокуратурата в Пловдив излезе с подробности за разбитата група за

...
Прокуратурата в Пловдив излезе с подробности за разбитата група за
Коментари Харесай

Прокуратурата: Плантацията край Враца на Нада Кокала и мъжа ѝ снабдявала с дрога три града

Прокуратурата в Пловдив излезе с детайлности за разрушената група за развъждане и разпространяване на канабис, за която бяха арестувани и двама врачани. 
Както организация BulNews заяви, по случая бяха арестувани Надя Н., позната като Нада Кокала, и мъжа ѝ – Евгени Ц. 





В техен парцел във вилната зона на Враца двамата имали наркооранжерия за развъждане на коноп. Оказва се, че с него фамилията снабдявало с дрога цели три града.

 

„ Като обвинени са привлечени 9-има души - осем мъже и една жена, на възраст сред 23 и 50 година, за разпространяване на марихуана с тегло към 12 кг на стойност близо 72 000 лв. “, оповестяват от обвиняването.
По делото е открито, че от януари до март 2023 година, на територията на Стамболийски, Сопот и Пловдив, единият от обвинените е разпространявал разнообразни типове и сортове марихуана на едро и на дребно.
С наркотичното вещество той се е снабдявал от другите обвинени, които го отглеждали на територията на вилната зона на Враца. 
След следствие на прокуратурата, полицията и ГДБОП е открито, че на 28 март се е очаквала следващата доставка от Враца.
По делото са осъществени процесуално-следствени дейности, измежду които и 22 претърсвания и изземвания в населявани и употребени от обвинените жилища и транспортни средства. Там са били открити разнообразни количества марихуана, както и малко количество амфетамин.
Прокуратурата е внесла искане в съда за непрекъснат арест по отношение на петима от групата. На останалите четирима е избрана „ гаранция “ в размер от 3000 лв. до 10 000 лв..  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР