Прокуратурата в Плевен повдигна обвинение на седем лица за участие

...
Прокуратурата в Плевен повдигна обвинение на седем лица за участие
Коментари Харесай

Прокуратурата в Плевен обвини 7 души за участие в престъпна група за трафик на мигранти

Прокуратурата в Плевен повдигна обвиняване на седем лица за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на незаконни мигранти.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1402
Членовете ѝ са част от настоящ интернационален трансграничен канал, настояват от Окръжната прокуратура, която ще даде повече информация по случая.

Специализираната интервенция е извършена от ГДБОП и Министерство на вътрешните работи в Плевен и Никопол, където са дейностите на групата. По делото е открито, че проведената незаконна група е работила от 2015 на територията на гр. Плевен и Никопол. Членовете ѝ са част от настоящ интернационален трансграничен канал за трафик на незаконни мигранти с направление от Турция и Гърция през България и Румъния към страни от Западна Европа.

Окръжна прокуратура повдигна обвинявания на арестуваните седем мъже на възраст от 25 години до 61 години, двама от тях - за управление на проведената незаконна група, а другите пет – за присъединяване в нея. Те са в ареста за период до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР