Прокуратурата в окръг Лос Анджелис, щата Калифорния, реши да не

...
Прокуратурата в окръг Лос Анджелис, щата Калифорния, реши да не
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун няма да бъде обвинен в изнасилване

Прокуратурата в окръг Лос Анджелис, щата Калифорния, реши да не повдига против артиста Силвестър Сталоун обвиняване в обезчестяване, заяви интернет таблоидът Ти Ем Зи.

Според изданието прокуратурата е сметнала показанията за виновността на Сталоун за незадоволителни. Нито един от разпитаните очевидци не е съобщил нещо, което да поддържа изказванията на дамата, която се самообяви за пострадала. Освен това отминалостта за сходен вид закононарушение е към този момент изтекла.

Пред декември 2017 година полицията в Санта Моника стартира следствие против Сталоун по обвинявания в обезчестяване. Предполагаемата жертва, чието име не се оповестява, твърдеше, че артистът я е насилил полово в личния си офис при започване на 90-те.

Това не е първото сходно обвиняване против Сталоун. През ноември 2017 година английският вестник " Дейли мейл " разгласява изказванията на жена, поискала да остане анонимна, че холивудската звезда и неговият бодигард са употребявали насила, с цел да доближат до съкровен контакт с нея. Сталоун изрично отхвърли обвиняванията. /ТАСС и БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР