Прокуратурата в Масачузетс свали вчера обвиненията срещу Кевин Спейси по

...
Прокуратурата в Масачузетс свали вчера обвиненията срещу Кевин Спейси по
Коментари Харесай

Обвиненията за сексуално посегателство срещу Спейси бяха свалени

Прокуратурата в Масачузетс смъкна през вчерашния ден обвиняванията против Кевин Спейси по делото за полово посягане над 18-годишен юноша през 2016 година Причината за решението е отводът на ищеца да свидетелства по отношение на изчезнал мобилен телефон, заяви " Ройтерс ".

По-рано юристите на артиста упрекнаха младия мъж в изтриването на известия от мобилния телефон, употребен в нощта на хипотетичното полово посягане. Според тях известията биха потвърдили невинността на клиента им. Ищецът твърдеше, че е изгубил мобилния телефон. На чуване по-рано през този месец той се базира на Петата корекция в американската конституция, съгласно която може да се откаже от това да свидетелства, с цел да не се инкриминира.

Адвокатите на Спейси отхвърлиха да разясняват решението. От самото начало на случая двукратният притежател на премия " Оскар " пледираше, че е почтен, а неговата отбрана назова обвиняванията лъжливи. Ако беше приет за отговорен, Спейси го застрашаваше присъда от до 5 години затвор.

Адвокатът на младежа, Мичъл Гарабедян, съобщи, че клиентът му е посочил " голямо количество кураж при сложни условия ".

Спейси за пръв път беше замесен в обвиняване за полово посягане през месец октомври, 2017 година Тогава артистът Антъни Рап твърдеше, че е станал жертва на полов тормоз от страна на звездата от " Къща от карти " в далечната 1986 година, когато е бил едвам на 14 година А Спейси обществено се извини за несъответствуващото си държание.

В случая от Масачузетс Спейси беше упрекнат от 18-годишния юноша, че преди 3 години артистът му е дал алкохол в бар, макар че момчето е било малолетно. След това го е опипвал и го е нападнал полово. Това беше и единственото дело, което произтече от всички обвинявания към Спейси.

Вълната от обвинявания към артиста се отразиха отрицателно върху неговата кариера. " Нетфликс " приключи контракта му и присъединяване му в сериала " Къща от карти ". След това Ридли Скот изряза сцените със Спейси във кино лентата " Всичките пари на света " и ги снима още веднъж с Кристофър Плъмър.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР